Fizetési módok

Utánvételes fizetés

Kényelmes utánvételes fizetési lehetőséget biztosítunk Önöknek a(z) … futárjánál, vagyis a megrendelést csak átvételkor kell kifizetni. Kérjük készítsen elő készpénzt, a(z) … cég futáránál nincs lehetőség kártyás fizetésre.

Braintree tranzakció

Umožnili sme elektronické platby, vďaka čomu môžete jednoducho zaplatiť za objednávku prostredníctvom svojej banky, platby blikom alebo vykonať tradičný prevod

Transakcia Braintree

Lehetővé tettük az elektronikus fizetéseket, így egyszerű módon, hitelkártyájukkal és PayPal közreműködésével is ki tudják fizetni megrendeléseiket.

1. Mi a 3D Secure?

A 3D Secure egy a Visa (Verified by Visa) és a Mastercard (vagy Mastercard SecureCode) cégek által nyújtott ingyenes szolgáltatás. Segítségével biztonságosan végezhet fizetéseket betéti- és hitelkártyával. Minden tranzakció jelszóval hitelesített, amelyet a kártya aktiválásakor üzletünkben megadott telefonszámra küldünk el.

2. Milyen előnyöket ajánl a 3D Secure?

A 3D Secure garantálja a biztonságos internetes fizetést. A jelszóval történő hitelesítés védelmet jelent az ügyfeleknek az esetleges csalókkal szemben. Bizonyosságot jelet továbbá arra nézve, hogy a szolgáltatást igénybe vevő eladó legálisan működő kereskedelmi jogalany.

3. Hogyan működik a 3D Secure szolgáltatás?

A 3D Secure szolgáltatás minden aktivált kártya számára hozzáférhető. A hitelesítésre a megrendelés kifizetésének fázisa előtt kerül sor. Ekkor megnyílik egy új oldal, amely felkéri a felhasználót a jelszó beírására. A jelszó a kártya üzletünkben történő aktiválása során megadott telefonszámra kerül elküldésre. Az üzenet legfeljebb 30 jelből, ezen belül A és Z közti kicsi és nagy betűkből, szóközökből, kötőjelekből és aposztrófokból állhat. A megerősítő kód csak 15 percig érvényes. Emellett csak egy tranzakció, illetve egy használat tekintetében megfelelő. A jelszó beírása az oldalon szükséges feltétele a tranzakció véglegesítésének.

4. Mit tegyünk, ha a bírt jelszó nem megfelelő?

Ha a hitelesítés nem ment végbe megfelelően, ellenőrizze, hogy a megfelelő telefonszámot adta-e meg a kártya aktiválása során. Új megrendelés megtételének megkezdésére lesz szükség.

To Top